Светла за соларни чадори

 

Производство и снабдувач на соларни чадори

 
Соларни чадор светласе совршени за летните ноќи поминати на отворено, тиесе едноставен, ефтин, но ефикасен начин да го осветлите вашиот базен или двор.Поставувањето е супер лесно - само закачете го соларниот панел на горниот дел од чадорот и вклучете го, жичените светла автоматски ќе се палат ноќе и ќе се исклучат во текот на денот за полнење.