Dritat ombrellë diellore

 

Prodhim dhe furnizues i dritave të ombrellës diellore

 
Dritat ombrellë diellorejanë perfekte për netët e verës të kaluara jashtë, atajanë një mënyrë e thjeshtë, e lirë, por efektive për të ndriçuar zonën tuaj të pishinës ose oborrit.Vendosja është shumë e lehtë - thjesht lidhni panelin diellor në pjesën e sipërme të ombrellës dhe ndizni, dritat e vargut do të ndizen automatikisht gjatë natës dhe do të fiken gjatë ditës për t'u karikuar.