Декоративни жичени светла

 

Стринг светла на големо и добавувач

 
Ние сме украснипроизводител на жичени светлаи имаат фабрики лоцирани во Кина, кои нудат различнижичени светла на отвореношто ги носи вашите проекти за украсување и планирање настани на нови нивоа.Декоративните жичени светла кои се напојуваат со батерија или соларна енергија додаваат допир на елеганција на надворешните простори како дворови и летниковци, а исто така се супер за осветлување на внатрешни простори и шатори за забави.
 
Контактирајте со нас денесat sales@zhongxinlighting.com да се добиевашиот персонализиран цитат.