Самовила светла на батерии

Изведете го вашиот планер за внатрешна забава и однесете ги вашите украси на следното ниво со Самовила светла на батерии. Оваа неверојатно светла жичка светла која работи на батерии со микро-LEДс тоа обезбедува 360 степени на сјајна моќ. Совршен начин да се создаде кул атмосфера за забава која може да се користи и како индивидуални извори на светлина.