Декоративни жици за облека

Трговија на големо со украсни жици за светла

 
Weпроизводство и на големо разновидни жичени светла за украсни облеки кои ги носат вашите проекти за украсување и планирање настани на нови нивоа.Направени од уникатни материјали како пластика, стакло, метал, хартија, ткаенина, природен ратан или бамбусниза за новинасветладодадете допир на елеганција на надворешните простори како што се дворови и летниковци, а исто така се одлични за осветлување на внатрешните простори и шаторите за забава.
 
Контактирајте не сега наsales@zhongxinlighting.com за да ги добиете најновите големопродажни цени!