За нас

Информации за компанијата

Zhongxin Lighting (HK) Co., Ltd. и Huizhou Zhongxin Lighting Co., Ltd., основана во 2009 година, е професионален производител и снабдувач специјализиран за дизајн, развој, производство, преработка и решенија за синџирот на снабдување на градинарски и празнични/мулти -сезонски украсни светла.Нашиот пазар и клиенти се шират низ Северна Америка, Европа, Британија, Блискиот Исток итн., и одржуваме долгорочна соработка и односи со продавачите со многу достојни клиенти, вклучително и неколку претпријатија на Fortune 500.Во исто време, имаме приватен оперативен тим за е-трговија на бренд кој директно им служи на потрошувачите во Соединетите Американски Држави, Велика Британија и Германија, кој континуирано промовира подобрување на искуството и перформансите со нашите производи од страна на потрошувачите и помага подобра услуга за трговците на мало. и клиентите на дистрибутерите.

Додека постојано го развива пазарот, каналите и достојните клиенти, Zhongxin Lighting става врвен приоритет на нашиот дизајн и развој на нова технологија и нови производи, како и на правата на интелектуална сопственост.Буџетот и инвестициите за развој на технологија и производи и понатаму растат сезона во сезона.Во 2018 година, Zhongxin Lighting беше награден како „Национално претпријатие за висока технологија“ во Кина.Дополнително, Zhongxin Lighting ги почитува и ги цени своите деловни партнери и во снабдувањето и спроведува реномирани перформанси во плаќањето и взаемниот раст.Во исто време, придржувајќи се до принципот на опстанок на најсилните, Zhongxin Lighting е фокусиран на подобрување на квалитетот и доверливоста на синџирот на снабдување на нашите клиенти со нашите партнери за снабдување.

Zhongxin Lighting ги поседува сеопфатните безбедносни сертификати на производите за осветлување, вклучувајќи UL, cUL, CE, GS, SAA и така натаму.Нашите производи целосно се усогласени и ги исполнуваат барањата за безбедност и квалитет на релевантните земји и региони на дестинација.Исто така, нашата фабрика ги поминува главните ревизии за општествена одговорност како што се SMETA, BSCI, итн. Додека Zhongxin Lighting е на патот на развој и раст, ние секогаш се стремиме да им обезбедиме на тимот и работниците побезбедни и подобри работни и животни капацитети и животна средина.

Zhongxin Lighting е посветена да прерасне во меѓународен, првокласен деловен партнер и добавувач на заслужните трговци на мало и дистрибутери ширум светот во областа на градинарските и празничните/сезонските украсни светла и континуирано придонесувајќи ја нашата вредност и додавање за подобрување на новостите и иновациите на нашите клиенти на денешниот пазар, како и тесна соработка со нашите клиенти во нашето целосно партнерство за да обезбедиме сигурност и решенија во синџирот на снабдување.

Factory Building

Фабричка зграда

2018.9 Spoga Fair

2018.9 саем Спога

2019.9 Spoga Fair

2019.9 саем Спога

2019.9 Spoga Fair-

2019.9 саем Спога

ТРГОВСКА МАРКА НА ПАРТНЕР

PARTNER TRADEMARK

ФОТО ЅИД

НАДВОРЕШНО ОСВЕТЛУВАЊЕ

https://www.zhongxinlighting.com/contact-us/

Канцеларија

Lamp workshop

Работилница

team

Нашето семејство

Testing equipment-

Тест машина за паѓање на пакети

Salt spray test machine

Машина за тестирање со спреј за сол

Testing equipment

Лабораторија за тестирање на дождови

showroom string light

Фабрички изложбен салон

showroom Umbrella light

Фабрички изложбен салон

showroom lighting

Фабрички изложбен салон