Свеќи без пламен

 

Свеќи без пламен на големо

 
Ние сме професионалцитепроизводителотво Кина да дизајнира/развие/произведе ваков вид соларни свеќи.Секогаш посветуваме големо внимание на креативниот дизајн, изработката на производството и контролата на квалитетот.Тој е широко прифатен и доверлив од повеќето увозници / трговци на големо од Европа и Северна Америка.
Нашите Flameless свеќи нудат изглед на вистински запалени свеќи без ризик и топлина од запален пламен.LED светилките треперат на сличен начин како обичен пламен за да создадат исто ниво на амбиент.Дизајнот без пламен е безбеден на допир и овозможува користење одново и одново без согорување на восок и замена на свеќи.Изберете од голем број стилови, вклучително и облик на столбсоларна свеќа, свеќи на батерии,соларен чај запали свеќии чај запали свеќи кои работат на батерии кои се безбедни за употреба.