Божиќни самовилни светла

 

Трговија на големо Божиќни самовилни светла

 
Божиќни самовилски светласе исклучително безбедни, се напојуваат со низок напон на соларна енергија или батерија, енергетски ефикасни и имаат екстремно долг животен век околу 50.000 часа.Доаѓаат со Mico LED диоди на флексибилен кабел од бакарна жица со божиќни украсни икони.Освежете го вашиот дом декор лесно и стилски со нашата неверојатна листа на самовилски светла.