Светло за чадор што работи на батерии

 

Чадор светла на големо со батерии

 
На Батеријаопериранчадор светла од ЖонгксинПроизводител на осветлување може да ја осветли вашата маса за внатрешен двор насекаде.Нема потреба од кабли или штекер, јustедноставно се прицврстува на столбот од чадорот - прилагодете ја светлината ставајќи ја погоре или пониско на столбот или свртена кон светлината нагоре кон небото или надолу кон масата. Или можеби ви се допаѓасоларни чадор светла за внатрешен чадор, zhongxinlighting.com има се што ви треба, можеме да го приспособиме за вас.