Соларни свеќи

 

Соларни свеќи на големо

 
Соларни свеќи на отвореноможе да биде ефикасно решение за украсување на вашите домови, шатори за кампување или места за забава.За разлика од традиционалните свеќи или свеќи кои работат на батерии, соларните свеќи се посигурни и попогодни, а водоотпорната карактеристика ги прави издржливи дури и при силен дожд.
 
Контактирајте со вашиотпроизводител на соларни свеќи at sales@zhongxinlighting.comсега.