Rreth Nesh

Kompania e Informacionit

Zhongxin Lighting (HK) Co., Ltd. dhe Huizhou Zhongxin Lighting Co., Ltd., themeluar në vitin 2009, është një prodhues dhe furnizues profesionist i specializuar në projektimin, zhvillimin, prodhimin, përpunimin dhe zgjidhjet e zinxhirit të furnizimit të kopshteve dhe festive/shumë -dritat dekorative sezonale.Tregu dhe klientët tanë shpërndahen në Amerikën e Veriut, Evropë, Britani, Lindjen e Mesme, etj., dhe ne mbajmë bashkëpunim afatgjatë dhe marrëdhënie me shitësit me shumë klientë të nderuar, duke përfshirë disa ndërmarrje të Fortune 500.Në të njëjtën kohë, ne kemi një ekip operativ të tregtisë elektronike të markës private për t'u shërbyer drejtpërdrejt konsumatorëve në Shtetet e Bashkuara, Britani dhe Gjermani, i cili vazhdimisht promovon përmirësimin e përvojës dhe performancës me produktet tona nga konsumatorët dhe ndihmon shërbimin më të mirë për shitësin me pakicë. dhe klientët shpërndarës.

Ndërsa zhvillon tregun, kanalet dhe klientët e besueshëm në mënyrë të qëndrueshme, Zhongxin Lighting i jep përparësi kryesore dizajnit dhe zhvillimit tonë të teknologjisë së re dhe produkteve të reja, si dhe të drejtave të pronësisë intelektuale.Buxheti dhe investimet për zhvillimin e teknologjisë dhe produktit mbeten në rritje sezon pas sezoni.Në vitin 2018, Zhongxin Lighting u vlerësua si "Ndërmarrja Kombëtare e Teknologjisë së Lartë" në territorin e Kinës.Për më tepër, Zhongxin Lighting respekton dhe vlerëson partnerët e saj të biznesit në furnizim, si dhe kryen performancë me reputacion në pagesa dhe rritje të ndërsjellë.Në të njëjtën kohë, duke iu përmbajtur parimit të mbijetesës së më të fortit, Zhongxin Lighting është fokusuar në përmirësimin e cilësisë dhe besueshmërisë së zinxhirit të furnizimit për klientët tanë me partnerët tanë furnizues.

Zhongxin Lighting mban çertifikatat gjithëpërfshirëse të sigurisë së produkteve të ndriçimit, duke përfshirë UL, cUL, CE, GS, SAA etj.Produktet tona përputhen plotësisht dhe plotësojnë kërkesat e sigurisë dhe cilësisë së vendeve dhe rajoneve përkatëse të destinacionit.Gjithashtu fabrika jonë kalon auditimet kryesore të përgjegjësisë sociale si SMETA, BSCI, etj. Ndërsa Zhongxin Lighting është në rrugën e zhvillimit dhe rritjes, ne gjithmonë përpiqemi t'i ofrojmë ekipit dhe punëtorëve mjedise dhe mjedise më të sigurta dhe më të mira pune dhe jetese.

Zhongxin Lighting është e përkushtuar të rritet në një partner biznesi dhe furnizues ndërkombëtar të klasit të parë për shitësit me pakicë dhe distributorë të nderuar në mbarë botën në fushën e kopshteve dhe dritave dekorative festive/sezonale, dhe duke kontribuar vazhdimisht në vlerën tonë dhe duke shtuar për të përmirësuar risinë dhe risitë e klientëve tanë në tregun e sotëm, si dhe duke punuar ngushtë me klientët tanë në partneritetin tonë të plotë për të siguruar besueshmërinë dhe zgjidhjet e zinxhirit të furnizimit.

Factory Building

Ndërtesa e fabrikës

2018.9 Spoga Fair

Panairi Spoga 2018.9

2019.9 Spoga Fair

Panairi Spoga 2019.9

2019.9 Spoga Fair-

Panairi Spoga 2019.9

MARKA TREGTARE PARTNER

PARTNER TRADEMARK

FOTOMURI

PAJISJE TË NDRIÇIMIT TË JASHTËM

https://www.zhongxinlighting.com/contact-us/

Zyrë

Lamp workshop

Punëtori

team

Familja jonë

Testing equipment-

Makina e testimit të rënies së paketës

Salt spray test machine

Makinë testimi me spërkatje me kripë

Testing equipment

Laboratori i testimit me shi

showroom string light

Showroom i fabrikës

showroom Umbrella light

Showroom i fabrikës

showroom lighting

Showroom i fabrikës