Tentang Kami

Layanan kami

s

Unggal taun, desain tur ngembangkeun tim kami giliran ratusan pamanggih kana produk popular dumasar kedah klien 'na trend pasar.

staffs jualan kami anu komitmen keur ngabales inquiries anjeun atanapi surelek wae dina 24 jam.

Sistim Quality kami mastikeun turutan Sistim ISO jeung kami anu ngahormatan ka dibewarakeun hiji sakabéh laju balik deui handapeun 2% salila taun kaliwat.

Di pabrik urang jeung komponén sub-pabrik urang kami geus ditingkatkeun produksi jeung kapuasan pagawe kalayan vertikal & "lean" proses manufaktur sarta assembly nu ganjaran kami a 98% on pangiriman waktu keur taun kaliwat.

produk urang

Huizhou Zhongxin cahaya Co., Ltd, produsén profésional specializing di Pijer na LED lampu string hiasan, lilin LED, lampu payung, lampu patio, lampu hiasan solar-Powered jeung taman patali produk.

Tim kami

Kabéh anggota dina tim manajemen Zhongxin cahaya Co., Ltd. gaduh pangalaman 5-30 taun 'di lampu string hiasan, patio cahaya atawa taman patali produk.

konsumén urang

ayeuna urang ngawula konsumén dunya-kawentar kayaning Imah depot, Lowe urang, Kroger, Pesanggrahan mandi jeung Cicih, hobby lobi, Cost Ditambah Dunya Market, Albertsons, Joann fabrics di AS, TJX UK & Dunelm di Britania jeung daptar buka on.

certifications kami

Kami geus lulus Inok pabrik tina BSCI, SMETA, WCA jeung ngaropéa audits ku konsumén.

Misi kami

Pikeun nyieun nilai na kauntungan pikeun nasabah jeung ka narékahan pikeun hirup Sehat na Bingah pikeun tanaga.



WhatsApp Online Chat!