Dritat e zanave të Krishtlindjeve

 

Dritat e zanave të Krishtlindjeve me shumicë

 
Dritat e zanave të Krishtlindjevejanë jashtëzakonisht të sigurta, ushqehen me tension të ulët nga solare ose bateri, efikase në energji dhe kanë një jetë jashtëzakonisht të gjatë rreth 50,000 orë.Ato vijnë me Mico LED në një kabllo fleksibël teli bakri me ikona dekorative për Krishtlindje.Rifreskojeni lehtë dhe me stil dekorin e shtëpisë tuaj me listën tonë të jashtëzakonshme të dritave të zanave.