Qirinj diellor

 

Qirinj solar me shumic

 
Qirinj diellor në natyrëmund të jetë një zgjidhje efektive për dekorimin e shtëpive tuaja, çadrave të kampingut ose zonave të festës.Ndryshe nga qirinjtë tradicionalë ose qirinjtë me bateri, qirinjtë diellorë janë më të sigurt dhe më të dobishëm, dhe veçoria rezistente ndaj ujit i bën ata të qëndrueshëm edhe në shi të dendur.
 
Kontaktoni tuajinprodhuesi i qirinjve diellorë at sales@zhongxinlighting.comtani.