Dritat me varg komerciale të jashtme

 

Tregtare me shumicë Drita String Outdoor

Ne veçorion OEM/ODMeKomercialeNë natyrëDritat e vargutpër oborret e shtëpisë, festa, dasma dhe evente të tjera speciale!Këtotë jashtmedrita e varguts janë të qëndrueshme,ce kompletuar me konstruksione të rënda dhe priza rezistente ndaj motit,yjanë ideale për instalim të përhershëm për restorante, oborr spanjol, apo çdo hapësirë ​​tjetër të jashtme.
 
Ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni nësales@zhongxinlighting.comdhe filloni projektin tuaj tani!