Showroom

SHOWROOM

Ndriçimi Zhongxin

Dhoma e ekspozitës

Pasioni ynë është gjithçka për ndriçimin dekorativ që nga viti 2009. Zyra dhe fabrika janë të vendosura në Huizhou, Guangdong, Kinë, duke mbuluar një sipërfaqe prej 6000 metrash katrorë dhe produktet tona kryesore janë dritat lineare dekorative, dritat me fije festash, dritat dekorative diellore dhe çadra dritë për dekorimin e oborrit dhe kopshtit dhe jetesën në natyrë.

showroom Umbrella light
showroom string light
showroom lighting
showroom 07
showroom 05
showroom 06