Pse quhen qirinj të lehtë të çajit?

Me përmirësimin e cilësisë së jetës së njerëzve, shumë punime artizanale përdoren shpesh në jetën e përditshme për të përmirësuar mjedisin dhe për të luajtur një rol pozitiv. Qiri Tea Lightështë një punë dore e vogël.Vitet e fundit është përdorur gjerësisht në familje dhe biznese.Disa njerëz tërhiqen nga forma e hollë e dyllit të çajit dhe gjithashtu kanë idenë për të blerë çaj ndezin qirinj. 

LED tealights

A keni eA e keni pyetur veten pse quhen kështu dritat e çajit?

Këtu më poshtë citati from Wikipedia, enciklopedia e lirë:"Një çaj çaji (gjithashtu dritë çaji, dritë çaji, qiri çaji, ose joformalisht lite çaji, t-lite ose t-qiri) është një qiri në një filxhan të hollë metalik ose plastik në mënyrë që qiri të mund të lëngëzohet plotësisht ndërsa ndizet.Ato janë zakonisht të vogla, rrethore, zakonisht më të gjera se lartësia e tyre dhe të lira.Dritat e çajit e marrin emrin nga përdorimi i tyre në ngrohësit e çajnikut, por përdoren gjithashtu si ngrohës ushqimesh në përgjithësi, p.sh. fondue.Dritat e çajit janë një zgjedhje popullore për ndriçimin e theksuar dhe për ngrohjen e vajit aromatik.Një përfitim që ata kanë mbi qirinjtë kon është se ata nuk pikojnë.Dritat e çajit mund të vendosen në ujë për efekt dekorativ.Për shkak të madhësisë së tyre të vogël dhe nivelit të ulët të dritës, shumë çajxhi shpesh digjen njëkohësisht.Dritat e çajit me djegie më të gjatë mund të quhen dritat e natës.Ato janë ndezur edhe për qëllime fetare.Dritat e çajit mund të vijnë në shumë forma dhe madhësi të ndryshme, të vogla dhe të mëdha, si dhe kohë djegieje dhe aroma.Megjithatë, dritat e çajit janë zakonisht të shkurtër dhe cilindrikë, përafërsisht 38 mm (1,5 in) në diametër me 16 mm (0,63 in) të larta, me dyll të bardhë pa aromë.”

Përveç tradicionalesçajdritë siç specifikohet në Wikipedia,eelektrike(me energji diellore ose me bateri) çaj çajiqirisjanë bërë gjithnjë e më popullore pasi teknologjia më e re bëhet e disponueshme.Ato shfaqins llamba LED,më efikas dhe më i ndritshëm.Ato mund të vijnë në shumë ngjyra të ndryshme për të krijuar një humor, për t'u përshtatur me një dekor.Disa mund të simulojnë gjithashtu një flakë lëvizëse me animacione të ndryshme mekanike ose elektronike.

Qirinj të ndezur çaji me energji dielloreose me bateridritat e çajit janë shumë më të sigurta sesa dritat e çajit me bazë flaka dhe mund të lihen pa mbikëqyrje pasi nuk ka flakë të hapur ose nxehtësiqë shkaktojnë rrezik zjarripër t'u shqetësuar.Kjo u lejon atyre të vendosen brenda strukturave të dantellave të pavarura, ose brendaçaj çajimbajtëse të bëra nga letra, druri ose materiale të tjera të ndezshme.Ato gjithashtu mund të bëhen shumë më të vogla për t'u përshtatur aty ku nuk mundet një çaj i madh me bazë flakë.

Fenerët elektrikedojolironi shumëtë nxehtësisë, kështu që ato nuk janë të përshtatshme përngrohës çajiose ngrohës të tjerë të ushqimit.

Solar Lights

Zhongxin Ndriçimi është një ngaprodhuesi i dritavenë Kinë, një profesionist dhe i besueshëmfurnizues i dritave dekorative, qirinj pa flakëduke përfshirë qirinjtë e çajit me energji diellore është një nga kategoritë tona të produkteve, ju jeni të mirëpritur të na lini të gjitha shqetësimet tuaja në lidhje me dritat dekorative, ne jemi të lumtur t'ju përgjigjemi në kohën e duhur.


Koha e postimit: Nëntor-18-2021