• q24
  • Q21
  • q25
  • ZX Trade Fair CARDS Jul27
  • lampu string hiasan

    lampu string hiasan

    Transformasi spasi indoor na outdoor sareng Pilihan rupa nyertakeun na rengse nu cocog tren ayeuna jeung rasa pribadi tur ungkapan.
  • Pendant Lampu

    Pendant Lampu

    Pilihan-rupa wangun, bahan jeung rengse ka milih nyugemakeun sakabeh rasa, dina panto atawa outdoor, Colokkeun atawa kakuatan Solar.
  •  lampu Patio Payung

    lampu Patio Payung

    Leuwih, dina, tampilan barang luar sarta dangling sadia kalawan Batre / Power Solar.
  • Vintage string Lampu

    Vintage string Lampu

    Lega rupa Edison gaya bulbs kalawan T-panyambungna sockets nyieun hiji gaya string vintage timeless tina lampu pikeun outdoor.

tentang Kami

Huizhou Zhongxin cahaya Co., Ltd. produsén profésional specializing di Pijer na LED lampu string hiasan, lilin LED, lampu payung, lampu patio, lampu hiasan solar-Powered jeung taman patali produk.

rinci view

Taman tiasa langkung hipu tur seungit.

WhatsApp Online Chat!