Art Van na maua e Loves Furniture, Bed Bath & Beyond faasolosolo ona toe amata pisinisi

O faleoloa e 27 a Art Van, o se fai meafale gaumativa, na “faatauina atu” i le $6.9 miliona.

Art Van Furniture to close all stores, including 24 in Illinois ...

I le aso 12 o Me, na fa'ailoa mai ai e le fale fa'atau meaafale fou o Loves Furniture, ua mae'a le fa'atauina o faleoloa fa'atau oloa e 27 ma a latou su'esu'ega, masini, ma isi aseta i Midwest o le Iunaite Setete i le aso 4 o Me.

E tusa ai ma faʻamatalaga o loʻo i totonu o faʻamaumauga a le faamasinoga, o le tau o fefaʻatauaiga o lenei mauaina e naʻo le 6.9 miliona tala Amerika.

I le taimi muamua, o nei faleoloa na maua sa faʻaogaina i le igoa o Art Van Furniture poʻo ona lala Levin Furniture ma Wolf Furniture.

I le aso 8 o Mati, na faʻailoa ai e Art Van le gaumativa ma faʻamutaina galuega ona ua le mafai ona tatalia le mamafa o le faʻamaʻi.

O lenei faleoloa meaafale 60 tausaga le matua ma faleoloa e 194 i setete e 9 ma faʻatauga faʻaletausaga o le sili atu i le 1 piliona US tala ua avea ma kamupani meaafale taʻutaʻua muamua i le lalolagi i lalo o le faʻamaʻi, lea na faʻatupuina ai le gaosiga o meaafale i le lalolagi atoa.O le popole, e ofoofogia!

Fai mai Matthew Damiani, Pule Sili o Loves Furniture: “Mo le matou kamupani atoa, tagata faigaluega uma ma le tautuaina o tagata lautele, o le matou mauaina o nei faleoloa meafale i totonu o Midwest ma Mid-Atlantic region o se mea taua tele.Matou te fiafia tele i le maketi o loʻo tuʻuina atu auaunaga faʻatau oloa fou e tuʻuina atu ia i latou se poto masani faʻatauga faʻaonaponei.”

Loves Furniture, na faavaeina e le tagata fai pisinisi ma le aufaipisinisi Jeff Love i le amataga o le 2020, o se kamupani faʻatau oloa faʻatau fale talavou e faʻapitoa i le fausiaina o se aganuu auaunaga faʻatau ma tuʻuina atu se poto masani faʻatau.O le isi, o le a le pine ae faʻafeiloaʻi e le kamupani meaafale fou ma mea faʻamalama i le maketi e faʻateleina ai le lauiloa o le kamupani fou.

Bed Bath & Beyond ua faasolosolo malie ona toe amata pisinisi

Bed Bath & Beyond

Bed Bath & Beyond, o le lona lua sili ona tele faleoloa ie fale i le Iunaite Setete, lea ua matua gauai atu i ai kamupani fefaʻatauaʻiga mai fafo, na faʻailoa mai o le a toe faʻaauau galuega i faleoloa e 20 i le aso 15 o Me, ma o le tele o faleoloa o loʻo totoe o le a toe tatalaina ia Me 30. .

Ua siitia e le kamupani le numera o faleoloa o loʻo ofoina atu auaunaga pikiapu i tafatafa o le alatele i le 750. O loʻo faʻaauau foi le faʻalauteleina o le faʻatauga i luga o le initaneti e le kamupani, fai mai e mafai ai ona faʻamaeʻaina le tuʻuina atu o oka i luga ole laiga i le averesi o le lua aso pe itiiti, pe faʻatagaina tagata faʻatau e. fa'aoga le pikiina o faleoloa i luga ole laiga po'o le pikiina i tafatafa o le auala Maua le oloa i totonu ole itula.

Na saunoa le Peresetene ma le Ofisa Sili o Pulega Mark Tritton: “O le malosi o le fetuutuuna'i o mea tau tupe ma le fa'amalieina e mafai ai ona matou toe fa'aauau pisinisi ma le fa'aeteete i luga o maketi ma maketi.Se'i vagana ua tatou manatu ua saogalemu ona tatala lea o tatou faitotoa i tagata lautele.

O le a matou pulea lelei tau ma mataʻituina iʻuga, faʻalauteleina a matou gaioiga, ma mafai ai ona matou faʻaauau pea le faʻalauteleina o la matou faʻainitaneti ma le tuʻuina atu o gafatia, fatuina o se omnicchannel ma faʻaauau faʻatauga faʻatau mo matou tagata faʻamaoni faamaoni.”

O faʻatauga faʻatau a Peretania na paʻu i le 19.1% ia Aperila, o le faʻaititia tele i le 25 tausaga

O faʻatauga faʻatau a Peretania na paʻu i le 19.1% i lea tausaga ma lea tausaga ia Aperila, o le paʻu tele lea talu ona amata le suʻesuʻega i le 1995.

Na tapunia e Peretania le tele o ana gaioiga tau tamaoaiga i le faaiuga o Mati ma faʻatonu tagata e nonofo i le fale e faʻagesegese le sosolo o le coronavirus fou.

Fai mai le BRC, i totonu o le tolu masina ia Aperila, na paʻu i totonu o faleoloa mea e le o ni meaʻai i le 36.0%, ae o le faʻatauga o meaʻai na faʻatupulaia i le 6.0% i le vaitaimi lava e tasi, aʻo faʻaputu e le au faʻatau mea e manaʻomia i le tuʻuesea o fale.

I le faʻatusatusaga, o faʻatauga i luga ole laiga o mea e le o ni meaʻai na siʻitia toetoe lava 60% ia Aperila, faʻamauina mo le sili atu ma le lua vaetolu o tupe faʻaalu e le o ni meaʻai.

Ua lapata'i mai e le aufaipisinisi a Peretania e le lava le fuafuaga o le bailout o iai e taofia ai le tele o kamupani mai le gau

Na lapataia e le British Retail Consortium e faapea, o le fuafuaga laveai a le malo o loʻo i ai nei, e le lava e taofia ai le "faʻasolosolo paʻu o le tele o kamupani."

Na taʻua e le asosi i se tusi i le British Chancellor of the Exchequer Rishi Sunak o le faʻalavelave o loʻo feagai ma se vaega o pisinisi faʻatau oloa e tatau ona taulimaina "faʻalavelave faʻafuaseʻi aʻo leʻi oʻo i le kuata lona lua (rent) aso".

Fai mai le asosi, o le tele o kamupani e itiiti tupe maua, e itiiti pe leai foi ni tupe maua mo ni nai vaiaso, ma o loʻo feagai ma faʻalavelave faʻafuaseʻi, ma faʻaopoopo e tusa lava pe aveese tapulaʻa, o nei kamupani e umi se taimi e toe faʻaleleia ai.

Na valaau le asosi i ofisa o matagaluega talafeagai ina ia feiloai faanatinati ina ia malilie i le auala e faaitiitia ai le afaina o le tamaoaiga ma le salalau lautele o galuega i se auala sili ona lelei.


Taimi meli: Me-15-2020