Metal Kawat pigura Solar Lantern kalawan gantung cecekelan

Katerangan pondok:


  • Tempat Asal: Huizhou, Guangdong, Cina
  • Cara Kerja Sama: Produk Khusus (OEM)
  • Jumlah Pesanan Min: 1000 Sets (sababaraha 500 Sets)
  • Kamampuhan suplai: 200.000 Potongan per Bulan.
  • Aplikasi: Pesta, Kebon, Halaman sareng lampu hiasan anu sanés
  • Sarat Pembayaran: L/C, D/A, D/P, T/T
  • Rincian produk

    Tag produk

    Modél produk: KF61071

    Solar-Powered / Batré Powered logam lampion kalawan Gun Metal Finish sarta gantung cecekelan

    Kalawan kandel gauge.Edison Bulb kalawan 10 LEDs jero

    LED bodas haneut

    Ukuran lantera: Diaméter: 5,31 "x 7,08" H —Léntera gaya Inten.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami