Cafe SL- Kawat Cage nuansa MYHH93013

Pondok Description:

Susunan 8 lampu hiasan Patio, jelas ST40 kafé bulbs on coklat kalungguhan kawat low, 3,25 "W x5" H DELUXE lampu nyertakeun, ari kalungguhan: 12 ", bohlam dipasing: 17", buntut ari: 12 ", 10 'panjang lighted, disambungkeun ka 7 susunan together- kandang kawat Metal Kafé Lampu nyertakeun. UL / NOM didaptarkeun.


  • Harga FOB: tba
  • Min.Order kuantitas: 2000 Potongan.
  • Suplai Kamampuhan: 160.000 Potongan per Bulan.
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Susunan 8 lampu hiasan Patio, jelas ST40 kafé bulbs on coklat kalungguhan kawat low, 3,25 "W x5" H DELUXE lampu nyertakeun, ari kalungguhan: 12 ", bohlam dipasing: 17", buntut ari: 12 ", 10 'panjang lighted, disambungkeun ka 7 susunan together- kandang kawat Metal Kafé Lampu nyertakeun. UL / NOM didaptarkeun.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!