Top 10 kansainvälistä urheiluuutista 2020

photo.

Ensimmäinen, Tokion olympialaiset siirretään vuoteen 2021

Peking, 24. maaliskuuta (Pekingin aikaa) – Kansainvälinen olympiakomitea (IOC) ja Tokion XXIX olympialaisten järjestelykomitea (BOCOG) antoivat maanantaina yhteisen lausunnon, jossa vahvistettiin virallisesti Tokion kisojen siirtäminen vuoteen 2021. Tokion kisoista tuli ensimmäinen lykkäys nykyaikaisessa olympiahistoriassa.ioc ilmoitti 30. maaliskuuta, että siirretyt Tokion olympialaiset pidetään 23. heinäkuuta, päivänseisaus 8. elokuuta 2021 ja Tokion paralympialaiset 24. elokuuta, päivänseisaus 5. syyskuuta 2021. Tapahtuman sujumisen varmistamiseksi Suunnitelman mukaisesti Tokion olympiakomitea suunnittelee epidemian vastaisia ​​toimenpiteitä kaikille osallistujille.

Toiseksi urheilun maailma keskeytettiin väliaikaisesti epidemian vuoksi

Maaliskuun jälkeen, vaikutti epidemian, mukaan lukien Tokion olympialaiset, Copa America, Euro jalkapallo, jalkapallo, yleisurheilun maailmanmestaruuskilpailut, mukaan lukien tärkeät urheilutapahtumat ovat ilmoittaneet sarjan kansainvälisiä, mannertenvälisiä laajennuksia, viisi Euroopan jalkapalloliigaa, pohjoinen Amerikkalainen jääkiekko ja baseball-liiga ammattiurheilu on häiriintynyt, Wimbledon, maailman lentopalloliigan pelit peruttiin, kuten urheilumaailman kerran työsulkutilanteessa.Bundesliiga jatkui 16. toukokuuta, ja ottelut eri lajeissa ovat sen jälkeen jatkuneet.

Kolme, Pariisin olympialaiset lisäsivät break-tanssia ja neljä muuta pääkohdetta

Breaking-tanssi, rullalautailu, surffaus ja kilpaileva kalliokiipeily on lisätty Pariisin 2024 olympialaisten virallisiin ohjelmiin.Rullalautailu, surffaus ja kilpakiipeily tekevät olympiadebyyttinsä Tokiossa ja break-tanssi Pariisissa.Ensimmäistä kertaa Pariisissa on 50 prosenttia mies- ja 50 prosenttia naisurheilijoita, mikä vähentää mitalitapahtuman kokonaismäärän Tokion 339:stä 329:ään.

Neljänneksi supertähden menetys kansainvälisessä urheilumaailmassa

Kobe Bryant, kuuluisa yhdysvaltalainen koripalloilija, kuoli helikopterionnettomuudessa Calabasasissa, Kaliforniassa, 26. tammikuuta paikallista aikaa.Hän oli 41-vuotias. Argentiinan jalkapallolegenda Diego Maradona kuoli äkilliseen sydämenpysähdykseen kotonaan torstaina 60-vuotiaana. Los Angeles Lakersin viiteen NBA-mestaruuteen johtaneen kobe Bryantin ja ylistetty Diego Maradona kuolivat. yhtenä kaikkien aikojen suurimmista jalkapallopelaajista ovat aiheuttaneet suuren shokin ja tuskan kansainväliselle urheiluyhteisölle ja faneille.

Viisi, Lewandowski voitti maailman parhaan pelaajan palkinnon ensimmäistä kertaa

FIFA 2020 -palkintojenjakotilaisuus pidettiin Zürichissä, Sveitsissä 17. joulukuuta paikallista aikaa, ja se järjestettiin ensimmäistä kertaa verkossa.Saksan Bayern Münchenissä pelannut Puolan hyökkääjä Lewandowski kruunattiin ensimmäistä kertaa urallaan vuoden pelaajaksi voittaen Cristiano Ronaldon ja Messin.32-vuotias Levandowski teki viime kaudella 55 maalia kaikissa kilpailuissa ja voitti kultaisen saappaan kolmessa kilpailussa - Bundesliigassa, Saksan Cupissa ja Mestarien liigassa.

Kuusi, Hamilton saavutti Schumacherin mestaruuden ennätyksen

Lontoo (Reuters) - Brittiläinen Lewis Hamilton voitti Turkin Grand Prix -kilpailun sunnuntaina, samalla kun saksalainen Michael Schumacher voitti seitsemännen kuljettajan mestaruutensa.Hamilton on voittanut tällä kaudella 95 kilpailua, ohittaen Schumacherin, joka voitti 91, ja on tullut Formula 1 -historian menestynein kuljettaja.

Seitsemän, rafael Nadal saavutti Roger Federerin grand Slam -ennätyksen

Espanjalainen Rafael Nadal voitti Serbian Novak Djokovicin 3-0 ja voitti miesten kaksinpelin 2020 Ranskan avointen finaalin lauantaina.Se oli Nadalille 20. Grand Slam -mestaruus, mikä vastaa sveitsiläisen Roger Federerin ennätystä.Nadalin 20 Grand Slam -mestaruutta sisältävät 13 Ranskan avointen mestaruutta, neljä US Openin mestaruutta, kaksi Wimbledonin mestaruutta ja yksi Australian Open.

Kahdeksan, joukko keski- ja pitkän matkan kilpailun maailmanennätyksiä on rikottu

Vaikka yleisurheilun ulkoilukausi on tänä vuonna kutistunut dramaattisesti, niin keski- ja pitkän matkan juoksun maailmanennätyksiä on tehty peräkkäin.Ugandan Joshua Cheptegei rikkoi miesten 5 km:n helmikuussa, jota seurasivat miesten 5 000 ja 10 000 elo- ja lokakuussa.Lisäksi Etiopian Giedi rikkoi naisten 5 000 metrin maailmanennätyksen, Kenian Kandy rikkoi miesten puolimaratonin maailmanennätyksen, brittiläinen Mo Farah ja hollantilainen Hassan rikkoivat miesten ja naisten yhden tunnin ennätyksen.

Viidessä suurimmassa Euroopan jalkapalloliigassa tehtiin yhdeksän, monta ennätystä

Varhain aamulla 3. elokuuta (Pekingin aikaa) Serie A:n viimeisellä kierroksella viisi epidemian keskeyttämää Euroopan jalkapalloliigaa ovat kaikki päättyneet ja tehneet useita uusia ennätyksiä.Liverpool voitti Valioliigan ensimmäistä kertaa, seitsemän peliä ennen aikataulua ja kaikkien aikojen nopein.Bayern München voitti Bundesliigan, Euroopan Cupin, Saksan Cupin, Saksan Super Cupin ja Euroopan Super Cupin.Juventus saavutti yhdeksännen peräkkäisen Serie A -mestaruutensa kaksi kierrosta etuajassa;Real Madrid pyyhkäisi Barcelonan toisella kierroksella ja voitti La Ligan mestaruuden.

Kymmenen, nuorten talviolympialaiset pidettiin Lausannessa, Sveitsissä

9. tammikuuta päivänseisaus 22., kolmannet nuorten talviolympialaiset Sveitsin lausannessa.Talviolympialaisissa on 8 lajia ja 16 lajia, joihin lisätään hiihto ja vuorikiipeily sekä jääkiekko 3-3-kilpailulla.Peleihin osallistui yhteensä 1 872 urheilijaa 79 maasta ja alueelta, mikä on kaikkien aikojen suurin määrä.

Postitusaika: 26.12.2020