Bed, Bath & Beyond e tipi 2,800 galuega

e:Uaea CNN

Fa'asalalau:Aukuso 26, 2020 / 09:05 AM PDT /Fa'afouina:Aukuso 26, 2020 / 09:05 AM PDT

 

Bed Bath & Beyondo loʻo faʻaumatia 2,800 galuega faʻatino vave, ona o le faʻalavelave faʻatau oloa o loʻo taumafai e faʻafaigofie ana gaioiga ma faʻaleleia ana tupe i le lotolotoi o faʻamaʻi.

O le faʻaitiitia tele o tagata faigaluega faʻapisinisi ma tagata faigaluega faʻatau oloa o le a fesoasoani i Bed Bath & Beyond e faʻasaoina le $ 150 miliona i le faʻaputuga o tau faʻaletausaga, o le tala lea a le kamupani i le Aso Lua.E oʻo mai ia Fepuari, e 55,000 tagata faigaluega a le faʻatau, o lea o le faʻaitiitia o le 5% o le aofaʻi o tagata faigaluega.

O le Aso Lua "o gaioiga o se vaega o se faasologa o suiga o loʻo matou faia e faʻaititia ai le tau o la matou pisinisi, faʻafaigofie atili a matou gaioiga ma lagolago a matou 'au ina ia mafai ai ona matou tulaʻi mai le faʻamaʻi i se tulaga sili atu ona malosi," o le tala lea a le Pule Sili o Mark Tritton i le faʻamatalaga. .

I le masina na teʻa nei, na faʻasalalau ai e Bed Bath & Beyondtapunia tumau 200 faleoloaamata mulimuli ane i lenei tausaga.O loʻo faʻaauau pea ona tauivi faleoloa piliki-ma-mortar a o fesuiaʻi e tagata a latou faʻatauga i luga ole laiga.O le kamupani lea o loʻo faʻatautaia foi le Buybuy Baby, Christmas Tree Shops ma Harmon Face Values, e tusa ma le 1,500 faleoloa.Toeitiiti atoa le 1,000 o nofoaga o Bed Bath & Beyond.

Tritton saigoa ia Bed Bath & Beyond's CEOOketopa talu ai, auai i le faleoloa mai Target.I le faaopoopo atu i le faamalolo ma le tapunia o faleoloa, Tritton o loʻo faʻamalosia taumafaiga faʻatekinolosi a le kamupani ma faʻalauiloa fou i totonu o fale i le tausaga a sau.


Taimi meli: Aukuso-28-2020