Hvordan henger du lysstreng i hagen din uten trær?

Strengelys er en kreativ måte å legge til en unik dash av atmosfære og atmosfære til bakgården din, å henge dem fra trær er kanskje den enkleste metoden fordi de er høye og lar deg bruke ganske mange lys.

Hvis du elsker lyssnorer som dekorerer bakgårdsområdet ditt, men har få eller ingen trær der, les videre for å se etter noen tips om å henge utendørs lysstrenger uten trær.

Tips for hengende lyssnorer

1. Heng lyseneLangs enGjerde

Fra hverandrefra hengende lyssnor på trær,lvi begynner med noe enkelt – hengende lysslynge på et gjerde.

Både kjettinggjerde og tregjerde er gode for å henge opp lyssnorer.Bare mål lengden på gjerdetog svelg den delen av gjerdet du ønsker å henge lysene fra.Legg deretter ut lysene på bakken under gjerdet for å få en bedre ide om hvordan de vil henge.

Etterdu fant din foretrukne layout, draperer lysene over gjerdestolpene i ønsket layout, deretterfest dem til gjerdetogsikredemmed metallkrokeror negler.

Hvis du henger en nettdrevet lysstreng, rhusk at gjerdet må være nært nok til et strømuttak for å koble lysene inn. Ellers trenger du en skjøteledning som er lang nok til å gå fra gjerdet til nærmeste stikkontakt.

2. Heng lysene påBusk

Hvis du ikke har trær, yDu kan også henge lyssnorer frabuskersamt plantekasser, espalier og annet grønt i hagen din.

To sørge for at oppsettet ser bra ut, prøv å holde lysene så høyt som mulig på buskene, for hvis de er for nærme bakken kan de se litt vanskelige ut.

Faktisk, kan du henge lys fra mange armaturer i hagen din, inkludert espalier og plantekasser.Husk at dette er hagen din, og du kan dekorere den slik du vil.

String Lights on bush

3. Heng lys på stolper

Ferdiglagetmetallstreng lysstolper

Metallstenger gjør det ikkepåvirke than ser av lyseneog lett å finne på markedet.

Disse ferdiglagde lysstavene er enkle å installere på plenen din.Du bareinnsatsgaffelen i bakken.Bruk antall stenger du føler deg komfortabel med, som vil avhenge av størrelsen på hagen din.Plasser stengene omtrent 12-15 fot fra hverandre for det beste utseendet.

Det fine med denne enkle installasjonen er at du kan bruke disse enten med en permanent løsning eller som midlertidige lynalternativerfor ditt utendørsarrangement.

metal pole for string light

Bygg dine egne støtter

Bortsett fra ferdige metallstenger,du kan tenke på noen få strukturer du kan bygge som et opphengssted for lysstrengene dine.Dette er det dyreste og mest tidkrevende alternativet, men det kan være vel verdt innsatsen.

For eksempel plasserer noen stolper i bøtter og fyller dem med tungt materiale for å holde dem stødige.Detteet midlertidig tiltak,iHvis du liker denne ideen, men vil at den skal være permanent i stedet for midlertidig, fyller du bare bøttene med betong i stedet for sand eller grus.

For stolpene er hult metall, tre eller til og med et PVC-rør best, og sørg for at du også får en kraftig bøttefor å holde dem stødige og permanente.

4.Heng lysstrenger på terrasseparaplyen din

Strengelys: ZHONGXINParaplylysble designet for terrasseparaplyene dine, yDu kan feste lysslynge til terrasseparaplyen med kabelbånd.Installer dempå en måte som gjør at du kan lukke paraplyen uten å skade dem.Strengelys gjør at paraplyen ser fin ut når den er åpen.

Det er begge delersolcelledrevet paraplystrenglys, og stikkontaktbaserte LED-strenglys for utendørs bruk.

Desoldrevetmodellene er vanligvis drevet avsolcellepanel med oppladbar Ni-MHbatterierinkludert, noe som betyr at det ikke er behov for en stikkontakt.Lysetinnebygd lyssensorteknologi og vil væreskrudd av og påautomatisk.

Uteplass paraply stang lys:En terrasseparaplylampe som går på batterier er enkel å installere.

Du bare klemmer den til paraplystangen din.

Med lyset vendt opp kan du skånsomt lyse opp undersiden av en terrasseparaply, eller med lyset vendt ned kan du bringe lys til et terrassebord.

5.Annet utendørs lysingIdeer

String lys erikkedet eneste alternativet for å lyse opp hagen din.Andre terrassebelysningsideer inkluderer lanterner, julelys, anhengslys og mye mer.Av disse er lykter kanskje min favoritt måte å komplementere strengbelysning.

Siste tanker

Strengelys kan festes over nesten hva som helst i hagen din.Ther er ingen harde og raske regler når det gjelder å henge lyssnorer utenfor hjemmet ditt,eHvis du ikke har noen trær, er det enkelt å henge lyssnorer med litt kunnskap, riktig verktøy og materialer og noen få minutter av tiden din, så hvis det fungerer for deg, så er det riktig for deg!

Du vil også sørge for at lysstrengene du bruker er laget spesielt for utendørs bruk og også er vanntette.

Hvordan henger du opp lys i hagen eller uteplassen din?Hvilkenstil aver lys din favoritt for bruk utendørs?


Innleggstid: 20. mai 2022