Dekorative lysstrenger: Hvorfor er de så populære?

IMG_2343

Fordiutendørs strenglyskan få en enkel bakgård eller terrasse til å føles som en romantisk utekafé, den har raskt utvidet seg. Dette gjør det spesielt seriøst om sommeren uten sosialt samvær.Lysstrengen kan gjøre oppholdet utendørs om natten mer avslappet og hyggelig.Selv en enkel linje kan gjøre bakgården (eller terrassen eller verandaen) til noe mer som en utendørs stue, og deres gnist legger til veksling og sjarm.Imidlertid kan ikke bare ethvert strenglys tåle den harde testen av utendørs bruk.

1. Produser en svært behagelig effekt i folks boareal

Hovedfunksjonen til den dekorative lysstrengen er ikke å gi lys, i stedet for å dekorere et sted og skape en magisk ogbehagelig følelse, spesielt når miljøet ikke er for lyst.Lyset er finjustert for å lage de omkringliggende husenevakrere.Dette er grunnen til at huseiere nå plasserer den på andre dekorative deler som bakgrunnsbilder og bilder i stuen,soverom, terrasse, hage osv. Denne innstillingen gir vanligvis plass.Effekten er effektiv avslapning som gir deg trygghet.Dubør vurdere å installere dekorative lys på soverom, stue og balkong for å bo komfortabelt i størst grad.

IMG_2392
2. Billig og praktisk, med enorme magiske effekter

I den første tiden var dekorative lys relativt dyre, slik at bare overklassen hadde råd.Men nå, nesten hvem som helsttrenger bare å bruke noen få dollar.På grunn av de sterkt reduserte kostnadene,fe lyseller dekorative lys er nå mer populært enn noen gangfør.bredt brukt.Du kan kjøpe virkelig fantastiske og magiske gjenstander.

3. Skape bedre resultater for fester/sosiale sammenkomster

Disse lysene varmer opp miljøet, hjelper enkeltpersoner å slappe av og tilpasse seg festens sosiale natur.Bruk disse lysstrengene utendørshver dag.Sosiale arrangementer og steder, som klubber, kabaretshow, arenaer, bryllup, fester, fester, etc.

IMG_2436_看图王

4. Estetikk

Navnet alene er en grei gave.Dekorative lys brukes fordi de vanligvis er iøynefallende, har en utmerket designog sender ut et varmt lys.Noen dekorative lys henges på trær eller terrasser, mens andre er festet til de vakre delene for å lagemagiske illusjoner ved hjelp av skygger.Lysekroner og lysekroner henges fra taket, veggscones er tett inntil åpningen ellerdøråpning til rommet, og belysning er skjult i taket.Uansett hvor du plasserer den, husk at hovedfunksjonen deres erestetikk.Gjør hjemmet ditt til et komfortabelt og trivelig boparadis på jord.

KF110248_a

5. Rimelig

En annen grunn til at folk likerdekorative lysstrengerer at de bruker svært lite strøm i forhold til funksjonelle lys(normalt hvitt lys).Hovedformålet med dekorative lys er å forbedre skjønnheten.Derfor reduseres lysgenereringen, dervedreduserer dens totale kraft.Strøm, den er hovedsakelig produsert ved hjelp av energisparende LED-lamper, som kan spare mer enn 70% av energien,som er omtrent 10 ganger det for vanlige glødepærer.Ved bruk av dekorative lys betyr dette at du kan oppleve enkomfortabelt miljø for en liten pris.

 

Men når du kjøper og bruker dekorative lyskjeder, må du også være oppmerksom på følgende forhold

Vanntett og fuktbestandig

Siden din utendørs lysstreng vil bli utsatt, er det svært viktig å kjøpe holdbare, regnfulle og vindtestede produkter.Når dustøter på dårlig vær, må du slå av lysstrengen.Når du velger en lysstreng for hagen din, må du først sørge for at produsenten eller selgeren viser produkter som egner seg for utendørs bruk.Bruk av innendørs belysning utendørs kan forårsake brann.For det andre, sjekk om produktet er vanntett og fuktsikkert.Den rangertehøydelampen er designet for direkte eksponering for vann og har en vanntett forsegling for å forhindre at dens innside blir våt og skadersikkerhet.

Farge

Når du ser etter lysstreng, bør du også vurdere hvilken farge lys du ønsker.Det vil alltid være en klassisk hvit eller gulglød, men hvis du vil ha det litt gøy, så vil alle regnbuens farger ha noen strenglys.Noen har til og med tilpassbarelysskjermer som du kan kontrollere gjennom appen.

KF45161-SO-ECO-7

For eksempel, uventet mesterverk, når LED-stripen møter annen rotomstøping, er RGB-spesialeffektene ofte iøynefallende.Deglød i mørket plantekasserbrakt av colorfuldeco er en helt spesiell blomsterpotte med 16 farger og IP68 vanntett funksjon.Den kommer i to størrelser, den kan brukes som blomsterpotte, eller som krakk og bord.

微信图片_20201113142224


Innleggstid: 12. november 2020