Aisea e le toe galue ai moli o le la?

Solar String Lights for Patio

I tausaga talu ai nei,moli manoa laua si'itia le lauiloa.O latou natura tau tamaoaiga, agavaʻa, ma le tumau e talafeagai mo soʻo se aiga, i soʻo se taimi o le tausaga.O latou o se auala lelei e faʻasaoina ai le tau o le malosi ma fesoasoani i le siosiomaga.E mafai ona latou faia lou tuafale o se nofoaga mafanafana mo aiga ma uo.Ae, pei o so'o se vaega o tekinolosi, i se taimi e ono amata ai ona e iai ni fa'afitauli, mo se fa'ata'ita'iga - aisea e le toe ola ai moli o le la?

I le tulaga lautele, o moli o le la o le a le toe galue i le po pe a le o atoa le maa.E masani ona tupu lenei mea pe afai e palapala le la.O le isi fa'afitauli atonu o lo'o fa'aleagaina le la ma e le mafai ona iloa pe a pogisa.

E iai ni nai mea e mafai ona e faia e fa'amama pe sui ai le la panel ma maua saumoli latoe galue:

1).Fa'amama le sola i se ie vaivai.
2).Afai ua faaleagaina le la panel, e tatau ona e sui.
3).Ia mautinoa ia lava le susulu o le la i le ao.Afai e leai, o le a le lava lo latou malosi e tumau ai i le po atoa.

Clean solar panel

O nisi nei o mafua'aga masani e ala ai ona le toe ola lau moli o le la i le po.

E le gata i le eleelea o le la po'o le faaleagaina o le la, e iai isi fa'afitauli e mafai ona mafua ai loumoli fa'aolataofi le galue:

1).Fa'afefe vai
2).E Le'o Ki Moni Molī
3).Le Fa'apipi'i sa'o Molī La
4).Uaea Tatala
5).Ma'a mate
6).Matau moli ua Faaleagaina
7).Fa'ai'u le Soifuaga

VaiFa'aulufale

O moli o le la ua mamanuina e tetee atu i nisi o tau, ae e le susu.A mae'a tausaga o fa'aoga, ua fa'aitiitia galuega e le susu.Afai ua faaleagaina lau moli o le la i le vai, atonu ua pala le uaea ma e tatau ona toe sui.E ui lava ina o le tele o mea mo moli o le la e sau ma Ingress Protection (IP) e puipuia ai mai le vai ma le faʻaleagaina o le tau, o nisi e ono pagatia i le tafe mai o le vai.

E Le'o Ki Moni Molī

Telemoli laiai ki/tape ki o lo'o i le pito i lalo ole la.E aoga le siaki pe o i ai i lau moli o le la se ki/pepe ma o le mea moni ua ki.

solar light on off switch

Insa'o Fa'apipi'iMalamalama o le la

O le la lelei o lau moli o le la falaoa ma pata.A aunoa ma lena, latou te le galulue.Ia mautinoa e fa'apipi'i lau moli o le la i se nofoaga e maua sa'o ai le la mo le tele o le aso.Afai o lau moli o le la o loʻo i se nofoaga paolo, o le a le mafai ona lava le malosi i le ao e faʻaola ai i latou i le po.Toe fo'i, o masina o le taumalulu e masani lava ona umi atu itula o le pogisa, o lea e ono le lava ai le malosi o le maa o lau moli e galue ai i le po atoa.

Solar lighting
Solar lighting incorrectly placed
Solar lights incorrectly placed

Uaea Tatala

O le tele o moli o le la o le ai ai ni paneta o le la i luga o latou pito i luga, ma uaea e tautau pe faʻapipiʻi i luga o se pa poʻo isi nofoaga e tele le la.Afai e matala pe gau le uaea (ua masaesae a o faagasolo taimi, lamuina e manu, ma isi) ona le maua lea o se tau o maa.

E o'o fo'i i le fa'aola o lo'o fausia i totonu ole la e iai uaea i totonu e mafai ona fa'aleagaina, ma mafua ai ona le toe ola lelei moli o le la.

Pepe matey

O moli o le la e faalagolago i maa e teu ai le eletise i le ao, ina ia mafai ona galue i le po.I le aluga o taimi, o maa o le a leiloa lo latou totogi, o se mea e taʻua o le "self-discharge."Ole mea masani lea ma e fa'amoemoeina, ae afai e te iloa e le o lelei lau moli o le la e pei ona masani ai, atonu o le taimi lea esui maa.

Dead batteries

Fa'aleagainaMalamalama

E pei lava o isi ituaiga matauila, o matauila o le la e mafai ona malepe pe mu ile taimi.O le tele o moli o le la e fa'aogaina matauila LED, e umi atu le umi nai lo matauila fa'amumū masani.Ae ui i lea, e mafai lava ona malepe ma e manaʻomia ona toe suia mulimuli ane.

Fa'ai'u le Soifuaga o Au Molī La

E pei lava o isi mea, o moli o le la o le a iu lava ina pe.Afai o au moli e sili atu nai lo ni nai tausaga, atonu e manaʻomia lava ona sui.O le tala fiafia, o moli o le la e taugofie ma faigofie ona maua.E masani ona e mauaina i lau faleoloa faʻaleleia fale poʻo luga ole initaneti.

fina thoughts

Mafaufauga Mulimuli

O moli o le la o se auala lelei e faʻaopopo ai le malamalama i lou fanua poʻo lau togalaau e aunoa ma le popole i le faʻaogaina o uaea faʻalautele pe faʻateleina lau pili eletise.E ui o moli la e ono maua ni faʻafitauli pe a maeʻa se vaitaimi o faʻaoga, laki e taugofie ma faigofie ona faʻaleleia.Huizhou Zhongxin Lighting co., Ltd.e pei o agaosi moli teuteu ma le faʻatau, ofoina atu i taimi uma auaunaga sili ona lelei ma oloa agavaa faʻapea foʻi ma tau faʻatauvaʻa i tagata faʻatau oloa poʻo tagata faʻatau oloa.Fa'afeiloa'i fa'afeso'ota'i nei.


Taimi meli: Me-12-2022