Aisea ua avea ai Lamepa ma Solar Products o se faiga masani i le lumanaʻi?– mo se fa'ata'ita'iga o Malamalama Fa'aola Solar

E i ai se tala fagogo lauiloa i Saina. I aso anamua, sa i ai se tagata tinoese e igoa ia Kuafu sa manao e tuua le la i tua ae aumai le malamalama i le lalolagi e faavavau. Ona sa latalata tele o ia i le la, sa fia inu ai.Afai e manaʻo e inu vai, na ia alu i le Vaitafe Samasama ma le vaitafe o le weishui e inu vai. Yellow River, weishui vai e le lava, ua alu kuafu i matu e inu le vai o le vaituloto tele. Ae leʻi oʻo i le vaituloto. , na oti o ia i le fia inu. Ae na o lona tootoo na ia tuua ai, na ia liliu atu i se toga o peach. Ina ia fesoasoani ia i latou i ona tua e fiafia ia te ia o loo tuliloaina le malamalama.

141809_59783421aeb59

E ala i lenei tala e mafai ai ona tatou iloa le taua o le la ia i tatou, e ui lava o lenei tala e faavalevalea, ae o le amio mama e manino ma loloto. Faatasi ai ma le faʻaauauina o le atinaʻeina o saienisi ma tekinolosi i le lalolagi, o loʻo manaʻomia e tagata le eseesega o le olaga, ua faʻateleina, ma o loʻo faʻaauauina foʻi le atinaʻeina o punaoa faʻanatura. E tatau ona tatou pei o le kuafu, o le alofa moni o le la, o le faʻaogaina maualuga o le la e gaosia e ave o le malosi, e tulituliloa ai le siosiomaga o le malamalama sili atu.

KF110004ASO-亮灯

KF61059

Faatasi ai ma le faateleina o le utiuti o punaoa o le lalolagi, o le tau o le teufaafaigaluegaina o le malosi faavae ua faateleina, ma le saogalemu eseese ma aafiaga filogia o loo i soo se mea.

KF61061-WW-BO

O le moli o le la e liua i le eletise e ala i le la. I le ao, e oo lava i aso puaoa, o lenei afi eletise (solar panel) e aoina ma teuina le malosi e manaʻomia. O le mea lea, o le la e gaosia ai le malosi, lea e faʻaaogaina e gaosia ai le eletise.

KF61006-5

O le malosi o le la o le malosi muamua ma le faʻafouina. E tamaoaiga i punaoa, saoloto e faʻaoga, leai se taʻavale, siosiomaga e leai se filogia. Ina ia fatuina se ala fou o le olaga mo tagata soifua, ina ia mafai e le sosaiete ma tagata soifua i le vaitau o le malosi. faasao, faaitiitia le filogia.

KF61169-SO.

Ave se faʻataʻitaʻiga moli teuteuga o le la, ona o le puipuiga o le siosiomaga lanumeamata, maualuga le lelei ma le faʻaolaina o le malosi, maualuga le susulu, maualuga le maualuga, maualuga le ola, saogalemu maualuga, maualuga le faʻaogaina, maualuga le atamai, ma isi.

KF86070-SO (4)

O le puipuiga o le siosiomaga e le mo se tagata poo se atunuu, ae mo le lalolagi atoa.O le tulaga lelei o tagata i le lalolagi atoa o loʻo faʻaleleia, o lea o le faʻalauiloaina o le atinaʻeina o le malosi o le la o loʻo mauaa loloto i loto o tagata. O i matou uma o leoleo o le siosiomaga lanu meamata, ae le o ni atinaʻe e faʻaleagaina le siosiomaga.

KF61209-SO-1

 

 


Taimi meli: Sep-23-2019