Global Lighting Lighting markedsanalyse, Zhongxin Lighting forteller deg mer

Fra perspektivet til regional distribusjon er Kina, Europa og USA fortsatt hovedmarkedene.Størrelsen på det kinesiske belysningsmarkedet utgjør 22 % av verdens totale;det europeiske markedet står også for ca. 22 %;etterfulgt av USA, som står for 21 %.Japan sto for 6%, hovedsakelig fordi Japan har et lite territorium og penetrasjonshastigheten innen LED-belysning er nær metning, og økningen er mindre enn for Kina, Europa og USA.

Utsikter for den globale belysningsindustrien:

Med den utholdende innsatsen fra de store lystekniske markedene, vil store land i fremtiden fortsette å utstede retningslinjer for å støtte utviklingen av lokale lystekniske selskaper, og det globale lysmarkedet vil fortsette å opprettholde rask vekst.Innen 2023 vil det globale belysningsmarkedet nå USD 468,5 milliarder.

Forecast of global lighting industry

Markedsskala for LED-belysning:

Det er anslått at det globale LED-belysningsproduksjonsvolumet vil overstige 7 milliarder i 2019. I følge data fra forskningsinstituttet LED inside, er den globale LED-belysningspenetrasjonsraten omtrent 39 % i 2017, og nådde en milepæl på 50 % i 2019.

Punkter å merke seg når du velger et produkt for belysning:
(1) Sikkerhet og bekvemmelighet
Sikkerhet er et primært hensyn.Det er nødvendig å ta hensyn til utvalget av svært sikre lamper og hvordan du installerer lampene kan gi den største sikkerhetsgarantien.Den største funksjonen til lys er belysning, noe som er praktisk for oss.

(2) Intelligent
Den globale markedsstørrelsen for smart belysning var nær USD 4,6 milliarder i 2017 og forventes å nå USD 24,341 milliarder i 2020, hvorav markedsstørrelsen for lamper og relatert tilbehør er omtrent USD 8,71 milliarder.

(3) Helsebelysning skal forbedre og forbedre forholdene og kvaliteten på folks arbeid, studier og liv gjennom LED-belysning, og fremme mental og fysisk helse.Velg passende lamper som vegglamper, gulvlamper osv. for å redusere gjenskinn fra TV-en og beskytte synet.
Farer med blått lys eksisterer fortsatt, og blending og flimmer er også hovedfaktorene for LEDs helsefare.Folks oppmerksomhet til LED-belysning har også skiftet fra å stille spørsmål ved «energisparing» til «sunn og komfortabel».

(4) Skape atmosfære og personalisering
Belysning er magikeren som skaper atmosfæren i hjemmet og har funksjonene til å tilføre plass og liv.


Innleggstid: 16. januar 2020