Hāʻawi ʻo Pumpkin Patches i nā ʻano mea hoʻonaninani a me nā leʻaleʻa no nā mea a pau

Ua laina ʻia nā ʻukena i loko o nā hale ʻōmaʻomaʻo o Meadowbrook Farm ma East Longmeadow. ʻO ka Reminder Publishing kiʻi na Payton North.

GREATER SPRINGFIELD - Ke hoʻomau nei me kā mākou ʻaoʻao ʻelua mau hiʻohiʻona hāʻule, ʻo ka Reminder Publishing Staff Writer Danielle Eaton a ua loaʻa iaʻu ka manaʻo e hōʻike i kekahi mau ʻāpana paukena kūloko a me nā hale kūʻai e kūʻai aku ana i nā mea hoʻonani punahele punahele a kēlā me kēia kanaka: mums, cornstalks, hay bales, gourds, a ʻo ka paukena.Ma ke ʻano he bonus, ʻoi aku ka maikaʻi o kēia mau mahiʻai i nā keiki a he mau wahi maikaʻi e lawe ai i ka ʻohana holoʻokoʻa no kahi lā leʻaleʻa. Meadow View Farm – Southwick

ʻO nā māla ʻelima a māua ʻo Eaton i huakaʻi ai, ʻo Meadow View Farm kekahi e hāʻawi i nā manawa kūpono loa no nā keiki e leʻaleʻa i waho.Hōʻike ʻia ʻo Meadow View i kahi ʻāpana paukena, nā pahu lele, kahi teepee nui, kahi maze kānana ākea a me nā kiddie maze, hayrides, kahi ala kaʻa pedal, kahi pā pāʻani, a me kahi hele wāwae.

ʻOiai mākou i ka mahiʻai, ua ʻae nā limahana iā mākou e hele ma ke ala o ka ululāʻau, e hōʻike ana i nā mea nani a me nā kikoʻī o nā puka fairy - e like me ka māla fairy - nā kukui uila, a me nā hoʻonohonoho pua honua.Ke alakaʻi nei kēia huakaʻi i ka pā ʻukena o ka mahiʻai, he ākea a hōʻike ʻia i kahi manawa kiʻi leʻaleʻa, ʻoiai aia kahi ʻoki nui o ka ʻukena no ka poʻe e kū ma waena o ke kula.

Ma waho aʻe o nā hana i ʻōlelo ʻia aʻe nei, ma ka hopena pule ʻo Meadow View Farm ke hāʻawi nei i nā hana ʻē aʻe he nui e like me ka pena ʻana o ka maka na Molly, kahi hōʻike kilokilo comedy, kahi kipa ʻana e Reptile Shows o New England, a me nā mea hou aku.E nānā i ka ʻaoʻao Facebook o Meadow View no nā kikoʻī a me nā lā o kēia mau hana.

Aia ʻo Meadow View Farm ma 120 College Hwy.ma Southwick.Hāʻawi ka mahiʻai i ke kālā a i ʻole ka helu (me ka ID) wale nō.Aia ke komo ʻana i ka maze kulina, hayride, nā kaʻa pedal, a me ka pā pāʻani.Ma ka Pōʻakolu a hiki i ka Pōʻalima mai ka hola 9 am a i ka hola 6 pm, ʻo ke komo ʻana he $8 no kēlā me kēia kanaka.Aia kekahi hoʻolālā ʻohana no nā malihini ʻehā a ʻoi aʻe i ka makahiki ʻehā a keu aku he $7 no kēlā me kēia kanaka - manuahi nā keiki ʻekolu a lalo.Ma ka Poaono a me ka la Sabati mai ka hora 9 am a 6 pm, he $10 no ke kanaka ke komo.Me ka hoʻolālā ʻohana o ʻehā a ʻoi aʻe paha nā malihini i ka hopena pule, ʻehā makahiki a keu aku he $9, manuahi nā keiki ʻekolu a lalo.ʻAʻole hoʻokomo ʻia nā ʻukena me ke komo ʻana.Paʻa ka mahiʻai i ka Pōʻakahi a me ka Pōʻalua.Wehe lākou ma Columbus Day.Coward Farms - Southwick

ʻO kaʻu hiʻohiʻona punahele iā Coward Farms - aia ma kahi o hoʻokahi minuke ma ke ala mai Meadow View Farm - ʻo ia kā lākou hale kūʻai makana ʻāina.Ke kūʻai aku nei ka hale kūʻai i nā kukui a me ka nui o nā mea hoʻonaninani hāʻule - ʻelua o kaʻu punahele.

Ma waho aʻe o kā lākou hale kūʻai makana nui, kūʻai aku ʻo Coward Farms i nā mums, a me nā ʻano mea kanu like ʻole me nā succulents, sunflowers a me nā kumu lāʻau perennial.Aia kekahi mau ʻukena, ʻumeke, ʻōpala kulina, pua lā, a me nā mea hoʻonani Halloween i kūʻai ʻia.

No nā keiki, hōʻike ka mahiʻai i ka "Little Rascal Pumpkin Patch."Hoʻoulu ʻo Coward Farms i kā lākou mau paukena ma waho o ka pūnaewele a laila lawe iā lākou i ko lākou wahi ma 150 College Hwy.ma Southwick.Hoʻopuehu ʻia nā ʻukena ma kahi māla liʻiliʻi a mauʻu i hiki i nā keiki ke holo a "ʻohi" i kā lākou paukena ponoʻī, me ka ʻole o ka pōʻino palekana o ka hele ʻana i nā kumu waina.

Loaʻa iā Coward Farms kahi maze kulina manuahi no nā keiki e leʻaleʻa.Ma nā Sābati a me nā Sābati, e kau ana nā Coward Farms i kā lākou Halloween Express mai ka hola 10 am a i ka hola 5 pm

Wehe ʻia ʻo Coward Farms i kēlā me kēia lā mai ka hola 9:30 am a hiki i ka hola 5 pm.ʻAe ka wahi i nā kāleka hōʻaiʻē (koe ʻole ʻo American Express), nā māka a me ke kālā. Meadowbrook Farm – East Longmeadow

ʻOiai ʻaʻohe wahi paukena ʻo Meadowbrook Farm a me Garden Center ma East Longmeadow no nā keiki e holo ai, ʻaʻohe hemahema o nā paukena, nui a liʻiliʻi, e koho ai.

E like me ka Coward Farms a me ka Meadow View Farm, ʻo Meadowbrook Farm ka nui o nā mums, nā haneli mau ʻukena, ka mauʻu, nā ʻōpala, nā ʻumeke o nā ʻano like ʻole a me nā nui, nā mauʻu, a me nā mea hoʻonaninani hou aʻe.Ma luna o kā lākou hāʻawi hāʻule, kūʻai aku ʻo Meadowbrook i nā mea hou a i ʻohi ʻia e ka mahiʻai e like me nā mea punahele o ka wā, ka spaghetti squash a me ka acorn squash.

Ua hele māua ʻo Eaton ma nā ʻaoʻao o nā ʻukena, kahi i hoʻopaʻa mua ʻia ma nā hale ʻōmaʻomaʻo o Meadowbrook, a mahalo i nā paukena ʻalani, keʻokeʻo, a me nā kala he nui.He mau ʻukena like ʻole ʻo Meadowbrook aʻu i ʻike ʻole ai ma nā mahiʻai ʻē aʻe a mākou i kipa aku ai;He palekana ke ʻōlelo ua hauʻoli wau i kā lākou waiwai!

Aia ʻo Meadowbrook Farms ma 185 Meadowbrook Rd.(ma ke ala 83), ma East Longmeadow.Wehe lākou i nā lā ʻehiku o ka pule mai ka hola 8 am a i ka 7 pm Hiki ke kiʻi ʻia ka mahiʻai ma 525-8588. Gooseberry Farms – West Springfield

I loko o kā lākou hale hale paʻa kūʻokoʻa, kūʻai aku ʻo Gooseberry Farms i ke kulina, nā ʻāpala, nā ʻano huaʻai hou a me nā huaʻai, a me nā ʻano ʻano hau.Me kā lākou mau makana ʻai, ʻo Gooseberry Farms ka mea hoʻokipa i nā haneli mau makuahine.

Me kēia mau mōhai, loaʻa ʻo Gooseberry i nā ʻukena o nā ʻano nui, a me nā ʻumeke, nā mauʻu a me nā kumu kulina pūʻulu.

ʻOiai ʻaʻole au i hele i Gooseberry Farms i ka wā ma mua, ua hoʻomanaʻo mai iaʻu i kahi mana liʻiliʻi o Ludlow's Randall's Farm and Greenhouse.He nani a nani ka wahi, a loaʻa iā ʻoe nā mea e pono ai ka hoʻonaninani hāʻule.

Aia ʻo Gooseberry Farms ma 201 E. Gooseberry Rd.ma West Springfield.Hoʻopaʻa ʻia ko lākou mau hola ma ka pūnaewele e wehe ʻia mai ka hola 9 am a hiki i ka hola 6 pm Gooseberry Farms hiki ke kiʻi ʻia ma 739-7985.

hile ʻO Paul Bunyan's Farm and Nursery in Chicopee is host to mums, hundreds of pumpkins and seasonal Halloween decor, both Eaton and I were shocked to know that at Paul Bunyan's, it is Christmas tree taggging season!

Ma kā lākou mau māla o nā kumulāʻau Kalikimaka he nui ʻole, ʻaʻole hiki iā mākou ke ʻike i ka koho ʻana o nā ʻohana i kā lākou kumulāʻau Kalikimaka no ka makahiki, e "kau" iā ia me nā mea a lākou i lawe mai ai e hōʻike i ka loaʻa ʻole o kahi lāʻau.Ua uhi ʻia nā kumulāʻau i nā kahawai, nā pāpale, a me nā mea hoʻonani kumulāʻau Kalikimaka maoli.

E hoʻi i nā makana hāʻule kūpono: Lawe ʻo Paul Bunyan i ʻeono ʻīniha, ʻewalu ʻīniha, a me 12 ʻīniha mau ipu māmā.Ke kūʻai aku nei lākou i ka kāle hoʻonani i ka poni a me ke keʻokeʻo, liʻiliʻi a nui nā paukena ʻalani maʻamau, paukena keʻokeʻo, bale mauʻu, a me nā kumu kulina.

Eia kekahi, ʻo Paul Bunyan ka mea hoʻokipa i kahi hale kūʻai rustic, e hōʻike ana i nā mea hāʻawi makana he nui, e like me ka lā, nā ipu aniani kukui, nā pōʻai hau, nā lei, nā bele, nā kukui, nā chimes a me nā mea hou aku.

Aia ʻo Paul Bunyan's Farm & Nursery ma 500 Fuller Rd.ma Chicopee a wehe ʻia i ka Pōʻakahi a hiki i ka Pōʻalima mai 9 am a 6 pm, a me nā Pōʻaono a me nā Sābati mai 9 am a 5 pm Ua ʻae lākou i ke kālā a me nā kāleka hōʻaiʻē.No ke kelepona ʻana i ka mahiʻai, e kelepona iā 594-2144.


Ka manawa hoʻouna: Sep-29-2019