Historien om julelys og udviklingsoplevelsen af ​​julelys

Stearinlys blev brugt til at dekorere juletræer, før elektricitet blev opdaget, men praksis er usikker og udgør en alvorlig brandrisiko. Idéen om at bruge en pære på et juletræ opstod, da Thomas Edison opfandt den første funktionelle pære i 1879, men den blev ikke praktiseret som julelys før 1882.https://www.zhongxinlighting.com/decoration-rope-lights-kf67527-1.html

Den første person, der brugte lampen, var Edward Johnson, Edisons partner. På det tidspunkt, hvor avisen Detroit Post og BBS først rapporterede nyheden om Johnsons juletræ, ligner træet en farvet lyskugle, træet vil dukke op, 80 lysfarvet lys i et stykke tid efter et stykke tid, har 3 slags forskellige farver af lys, og i henhold til rød, hvid, blå, hvid, rød, blå blinkende rækkefølge cyklus.

Anderson i 1890 udgav en brochure, kommercielle julelys, første gang nævnt i bogen sagde "der er ingen form for udsmykning end den lille glødelampe placeret i blomsterne, den prisvindende sammenvævet i kransen eller ornamental design af miniature glødelampe er smukkere, smukkere, brugt til at pynte juletræet…” siden da blev julelys populært, mange familier overvejer at hænge julelys på juletræet.

https://www.zhongxinlighting.com/decoration-rope-lights-kf67527-1.html

Det første elektriske julelys debuterede i Det Hvide Hus i 1895 med stærk støtte fra præsident Grover Cleveland. På det tidspunkt var prisen på elektrisk lys for dyr, så det var normalt ejet af de rige.

General Electric begyndte at levere julelyskasser i 1903, og stormagasiner begyndte at registrere julelys i 1917. Vigtigst af alt, med det gradvise fald i omkostninger og priser, havde flere familier råd til at nyde julelysene. Det skete bare sådan, at NOMA , den største feriebelysningsvirksomhed på det tidspunkt, havde så stor succes med markedsføringen, at forbrugerne begyndte at få fat i de moderigtige lys i hele landet.

Naturligt materiale dækker over produkter       Papir dækker produkter     Metal Covers Produkter   Wire-Wire+Beads dækker produkter

Artikelredaktør:HuiZhou ZhongXin Lighting co., LTD- Robert


Indlægstid: 26. oktober 2019