China Lantern Festival -4 repræsentative lanternemesser i Kina

Lanterne Festival er en gammel folkekultur i Kina.Det er meget traditionelt og har lokale kendetegn.Hvad er de berømte lanterner i Kina? Dette papir introducerer 4 repræsentative lanternemesser.
1. Shanghai yuyuan Lanterne Festival
Hvert år fra den første månemåned til den 18. månemåned, hvert år til et stjernetegn-tema, har aktive bestræbelser på at innovere. Også kendt som "den mest kinesiske nytårssmag på Shanghai sted", holdt sig til "dagen er scenen" , natten er lampen” produktionsstandarder. Nu bruger alle LED-lyskilde, lys mere klart og sikkert.
China Lantern Festival
2. Qinhuai Lanterne Festival
Også kendt som jinling Lantern Festival, fuzi-tempelfestival, der hovedsageligt afholdes under forårsfestivalen til Lantern Festival. Det har ry for at være "den første lanternemesse i verden" og "qinhuai farvede lanternemesse i verden".Det er også den eneste omfattende omfattende lanternemesse i Kina, der integrerer lanternemesse, lanternemesse og lanterneby.
China Lantern Festival
3.Zigong Lanterne Festival
Generelt på den første dag i den første måned "Tænd lyset", den 16. dag i den første måned "Sluk lyset". Det blev dannet under qing-dynastiet, og alle tidligere lanternemesser organiserede snesevis af store grupper af lys og tusindvis af håndværkslys til at deltage i udstillingen.
 China Lantern Festival
4.Xiushan Lanterne Festival
Det opstod i tang- og sang-dynastierne, fortsatte i Ming- og qing-dynastierne, fortsatte i yuan- og Ming-dynastierne. Det er også kendt som lanternespring, lanternespil og lanterneshow.Det er et folkekulturelt fænomen og folkescenekunst, der integrerer religion, folkeskik, sang og dans, akrobatik og papirbindekunst.
 China Lantern Festival

Artikelredaktør:HuiZhou ZhongXin Lighting co., LTD- Robert


Indlægstid: Nov-02-2019