O le a le mea e Su'e A'o Fa'atau Lanterns Solar

Laila moliua avea ma filifiliga ta'uta'ua mo le tele o tagata o lo'o sailia fa'amalama fa'amalama ma lelei.Faatasi ai ma lo latou gafatia e faʻaogaina le malosi o le la, o nei moli moli e ofoina atu le tele o faʻamanuiaga, e aofia ai le faʻaititia o tau o le malosi ma le aʻafiaga o le siosiomaga.Ae ui i lea, i le tele o filifiliga o loʻo avanoa i luga o le maketi, e taua le iloa o mea e suʻe pe a faʻatau semoli moli eletise.I lenei blog post, o le a matou suʻesuʻeina mea taua e mafaufau i ai ina ia mautinoa e te faia se faʻamatalaga lelei ma manuia faʻatau.

1. E Fa'afefea ona Gaioiina Lanterns Solar?

O moli o le la ua mamanuina e faaliliu ai le la i le eletise, ona teuina lea i totonu o maa toe faʻaaogaina mo le faʻaaogaina i le po poʻo le maualalo o le malamalama.O le malamalama i le faiga faavae o molī moli o le la e mafai ona fesoasoani ia te oe i le faia o se filifiliga atamai pe a fa'atauina.

O moli o le la o loʻo faʻapipiʻiina i le photovoltaic (PV) panel e puʻeina le susulu o le la ma liua i le eletise saʻo (DC).O le eletise lea e teu i totonu o se maa, e masani lava o se maa lithium-ion, mo le faʻaaogaina mulimuli.O nisi moli o le la e sau foi ma se vaega faaopoopo o se uafu USB, e mafai ai ona e totogia ni masini faaeletonika laiti e pei o smartphones poo tablets.

2. Aisea e teu ai tupe i Lanterns Solar?

O le teu fa'afaigaluegaina o moli moli e maua ai le tele o mea lelei, ma avea ai ma filifiliga atamai mo mana'oga mo moli i totonu ma fafo.

a) Siosiomaga:

O moli o le la e faʻamalosia e le malosi faʻafouina, faʻaitiitia le faʻalagolago i suauʻu faʻasolosolo ma faʻaitiitia le faʻaosoina o le carbon.E ala i le filifilia o moli o le la, e te saofagā i se lumana'i lanu meamata ma sili atu ona gafataulimaina.

e) Fa'asaoina o tau:

O moli o le la e faʻaumatia ai le manaʻomia o le eletise, lea e faʻaliliuina i le faʻaitiitia o tau o le malosi.O le taimi lava e te teu ai tupe i totonu o se moli moli, e mafai ona e fiafia i moli e aunoa ma se faʻatapulaʻaina e aunoa ma le popole i pili faʻaletausaga.

i) Fetuuna'i ma feavea'i:

E eseese lapopo'a ma fa'ata'ita'iga mo moli o le la, e fetaui lelei mo fa'amoemoega ma tulaga eseese.E mama ma fe'avea'i, e mafai ai ona e feavea'i faigofie mo malaga tolauapi, mea e fai i fafo, po'o se moli fa'afuase'i pe a pe le eletise.

o) Tausia maualalo:

O moli o le la e mana'omia sina tausiga itiiti.Ua mamanuina ina ia tumau ma tetee i le tau, faʻamautinoaina le umi o galuega e oʻo lava i tulaga luʻitau i fafo.

3. O le a le mea e su'e pe a fa'atau se Lantern Solar:

A fa'atau se moli moli, e i ai nai vaega taua ma iloiloga e teu i lou mafaufau:

a) Malosiaga o le Solar Panel:

Va'ai mo moli o le la o lo'o i ai ni fa'aola e sili ona lelei, aua o le a sili atu ona lelei le fa'aliliuina o le la i le eletise.O panels e sili atu ona lelei o le a faʻamautinoa ai le vave o le taimi o le tauina ma umi le ola o le maa.

e) Malosiaga ma'a:

Mafaufau i le malosi o le maa o le moli o le la.O le malosi tele o le maa o le a maua ai le faʻamalamalamaga umi, aemaise lava i taimi puaoa pe maualalo le malamalama.

i) Tulaga Malamalama ma Faiga Molī:

Siaki mo moli o le la e ofoina atu le maualuga o le susulu e mafai ona fetuutuunai po'o le tele o auala moli.O lenei vaega e mafai ai ona e fa'avasegaina le moli e fa'atatau i ou mana'oga, pe mo moli galuega, moli ambient, po'o fa'alavelave fa'afuase'i.

o) Malosi ma le Tau:

Ia mautinoa o le moli moli e te filifilia e faia mai mea umi ma ua mamanuina e tetee atu i elemene fafo e pei o timuga, matagi, ma pefu.Vaavaai mo moliuila o lo'o iai se fa'ailoga IP (Ingress Protection) ina ia mautinoa le lava puipuiga.

Fa'ai'uga:

O le teu fa'afaigaluegaina o se moli o le la ose filifiliga sili lea mo i latou o lo'o sailia ni fofo mo moli gafataulimaina ma taugofie.E ala i le malamalama i le auala e galue ai moli o le la ma le mafaufau i mea taua e pei o le lelei o le la, le malosi o le maa, maualuga o le susulu, ma le umi, e mafai ona e faia se faʻatauga faʻamaonia e fetaui ma ou manaʻoga mo moli.Talia le malosi o le la ma faʻamalamalamaina lou siosiomaga aʻo saofagā i se paneta mama ma lanu meamata.


Taimi meli: Iul-28-2023